Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aadler

26. 6. 2009 16:50
muzeme se udiskutovat do kulata,

ale zaver nam stejne vyjde jen jeden: cim vic ozbrojenych slusnych lidi, tim mensi ozbrojena kriminalita. A muze se nam to libit nebo ne, nic s tim nenadelame. Proste to tak je. Tecka, konec, hotovo.

Aneb, jak pravil jeden kriminalnik z povolani: myslite si, ze se vloupam do baraku, kdyz vim, ze majitel ma brokovnici pod posteli a petactyricitku pod polstarem? Tak takovej blbec zas nejsem!

0 0
možnosti

Marat2009

26. 6. 2009 16:55
Re: muzeme se udiskutovat do kulata,

Jasné, stručné a přesné - SOUHLAS!

0 0
možnosti

Tobinka

26. 6. 2009 17:16
Re: muzeme se udiskutovat do kulata,

Magora, kterej mám pod polštářem nabitou zbraň patří zavřít, než ho půjdou zavírat po pohřbu jeho dětí...

Zbraň patří do trezoru. Pokud se tolik bojíte vloupání, nežijte v baráku, ale v bytě v pátém patře za bezpečnostními dveřmi. (já se bojím a žiju tak.) Zbraň máme v trezoru. "no a k čemu by mi byla zbraň v trezoru?" je argument většiny rodičů, jejichž dítě se omylem zastřelí.:-/

0 0
možnosti

aadler

26. 6. 2009 17:41
Re: muzeme se udiskutovat do kulata,

Nepletme si pojmy a dojmy. Zbran muze byt nabita, ale nenakomorovana, nebo nakomorovana, ale nenatazena, nebo natazena, ale zajistena. Cocked and locked. V takovem pripade je vhodna nejvys na roztloukani orechu, jinak je neskodna.

Doufam, ze se nikdy neprobudite s malebnym vyhledem do hlavne pistole. Zbran v trezoru je vam v takovem pripade dobra na dve veci. Deti se maji se zbrani seznamit v nalezitem veku, vetsinou chapou rychle a bavi je to. Moderni zbrane maji nekolikanasobne jisteni, aby se nedaly odpalit, pokud to clovek skutecne nechce (grip safety apod.)

0 0
možnosti

gilhad

26. 6. 2009 18:16
Re: muzeme se udiskutovat do kulata,

Vite, ze vas tak popudilo vyjadreni kriminalnika? A ze tim mel na mysli, ze si radej dvakrat rozmysli, nez se zkusi vloupat do baraku, kde nekdo, protoze nevi, zda a jak muze byt dotycny ozbrojen?

Coz je ostatne typicka obava kriminalniku ve statech, kde slusni lide ozbrojeni byt muzou. Naproti tomu v takove anglii, kde slusne lidi odzbrojili si kriminalnici radeji vyberou dum, kde je nekdo uvnitr, protoze dotycny pro ne neznamena hrozbu, ale poplasny system bude vypnuty. Jak se pak budou k obyvateli chovat je asi nasnade ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6065x
Autor je student kriminologie a prevence kriminality, držitel několika zbraní a sportovní střelec.

Seznam rubrik