Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Přemýšlím, proč občané na Divokém západě velmi rychle začali volit ty šerify, kteří prosazovali tvrdou regulaci zbraní, zakazovali je nosit po městě a odebírali je lidem, kteří do města přijížděli.

Asi tomu nikdo nerozuměl, přece čím více zbraní kolem nás, tím větší bezpečí.

Ještě že mně lidská skleróza a naivita živí ;-D

4 7
možnosti
MN

Opáčko, nechtělo se mi to psát celé znova, více je níže ;-D Měla jsem menší problémek s netem a nejdřív mi to ukázalo neodeslání.

1 0
možnosti
PB

P20a92v19e47l 48B76a95c55í88k

23. 12. 2012 0:06

Právo na zbraň na ochranu a právo na samopal vhodný pro kobercové vyhlazování je rozdíl, zvláště má-:-Pli ho doma maminka pod postelí.

2 1
možnosti
MN

Ta otázka je prostá, která zbraň je ještě "svoboda a ochrana před tyrany" a která je již nepřípustné ozbrojování. Proč by kulomet měl být horší od poloautomatických pušek, a proč granát, anthrax, letadlo nebo například sarin. A kdo to určí co je svoboda a co se musí zakázat. Je to jedna z krásných ukázek, jak marketing boje za svobodu je vlastně vyprázdněné mávání hesly, které působí ne na rozum, ale na city. Něco jako reklamy s malými dětmi.

1 3
možnosti
MN

Skvělé léčivo které čirou náhodou doporučuje organizace, která tvrdím, že zbraň je věc, tudíž nezabíjí, ale film, taktéž věc, je zlý a může za tisíce mrtvol ;-D

Více zbraní nikdy nic nevyřešilo. I na Divokém Západě to pochopili a v atmosféře smrti a střelby začali prostě zbraně rekvírovat. Cedule se zákazem poskakování po městě s kvérem byly každodenní realitou. A kdyby někdo začal vysvětlovat, že zbraň nedá pryč protože je potřeba více zbraní, tak by mu šerif s pomocníky bez cirátů rozbil ústa a kromě zabavení zbraně ho ještě zavřel na čas do chládku. Oni věděli, že více zbraní všude nic neřeší. Vyzkoušeli si to na vlastní kůži. Část z nás se chce spálit znovu a znovu a znovu.

Ale že bych z toho důvodu musela plakat, to zase ne. Lidská skleróza a vlastně i hloupost mně živí ;-D

1 9
možnosti
FC

Možná by to chtělo méně sledovat spaghetti westerny a nebrat Old Shatterhandovy příběhy za věrohodné historické prameny. Reálný život na "Divokém Západě"  by Vás asi překvapil.

10 1
možnosti
PD

P24e60t51r 91D34a26m

23. 12. 2012 0:04

Výtečně sepsáno - díky!

6 1
možnosti
Foto

Kromě faktu, že věci rozumíte, máte i dar o ní čtivě psát. Díky za to. Karma.R^

18 8
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6065x
Autor je student kriminologie a prevence kriminality, držitel několika zbraní a sportovní střelec.

Seznam rubrik