Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Amatérské hodnocení a srovnávání rozsudků v různých kauzách, ke kterému nemají ani potřebné podklady a ani požadovanou kvalifikaci, je úděsné.

Pokud to já mohu komentovat, tak v tom prvním případě v Jeseníku (video jsme neviděl) si pachatel udělal z oběti "fackovacího panáka", aniž by mu vážně ublížil. To by pak byl odsouzen za těžké ublížení na zdraví, což nebyl.

V tom druhém případě si myslím, že odsouzený Polák měl štěstí. Byly uplatněny všechny polehčující okolnosti. A upřímně řečeno, těžko uvěřit, zda mu šlo o život. Spíš ne, jen měl "dostat na budku", myslím si. A tam je nůž tak trochu nepřiměřený. Kdyby měl smůlu, tak vyfasuje pokus o vraždu a nějakých šest let natvrdo.

0 20
možnosti

kde se setkáme? já si z vás udělám fackovacího panáka, nebojte, nic se vám nestane. pak vás předám kámošům, dají vám na budku. pak zavoláte policajty a ti to vyřeší blokovou pokutou. ok?

12 0
možnosti
Foto

Co to melete za nesmysly? Trest je vždy podle skutku a nikoli podle fantazie internetových diskutérů?

0 14
možnosti

víte, právě jste nám sdělil, že můžeme kohokoli defacto jen tak seřezat, když se mu nic nestane. to má smysl?

10 0
možnosti
Foto

Nic takového jsem neřekl. Pokud si dobře pamatuji, tak za ten Jeseník padla tříletá podmínka. To je Vám málo? S takovým trestem by ani nespadl do amnestie.

0 11
možnosti

mezi zmlácením bez následků a s následky je velmi malá hranice. já to video viděl a tam byl zázrak, že ho nezabil. a bylo to na veřejnosti, viděli to děti a natočila mp kamera. a za to vlastně ŽÁDNÝ trest. to už nebyla hospodská nebo zhrzená držková, ale normální nepodařená likvidace. nevim, co ten soudce ještě chtěl, aby ho zmrzačil a pak by mu možná dal flastr?

A VY nám tady bude vykládat NESMYSLY, že se mu skoro nic nestalo, aniž byste tto viděl a k tomu kritizovat amatérské hodnocení? jste trapný.

13 0
možnosti
Foto

Především autor článku nic neviděl.

0 13
možnosti

Jste těžce duševně nemocný člověk. Přeji Vám, aby si z Vás někdo udělal fackovacího panáka, nebo aby jste jen "dostal na budku". A modlete se, aby Vám při tom neprotrhli ledviny, nezpůsobili embólii v mozku a podobně. Teprve potom podle Vašeho názoru může nastoupit přiměřená obrana, ale to už je pozdě...

3 0
možnosti
Foto

Nechte si prosím své diagnózy pro někoho, kdo to potřebuje. Všude na světě se takováto věc soudí nikoli podle dojmu ze rvačky nebo z "profackování", ale podle toho, jaké škody na zdraví nastaly.

Ano, mnohdy se posuzuje i jaké škody nastat mohly, ale díky šťastným okolnostem nenastaly. Ale pak to musí být podložené a to nikoli nějakou amatérskou úvahou.

0 3
možnosti

uz jsem vam rekl, ze lzete. vsude na svete ne

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6065x
Autor je student kriminologie a prevence kriminality, držitel několika zbraní a sportovní střelec.

Seznam rubrik