Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas. jednak to chce co nejpřesnější informace... Ale zároveň to chce co nejvčasnější a nejdůraznější aktivitu. 

Pořád myslím, že kdyby se vytáhly statistiky zločinnosti v UK před a po zákazu (osobně jsem je neviděl, takže JPP říkala něco o 400% nárůstu), byl by to poměrně relevantní argument.

0 0
možnosti

Až bude takový návrh podán, bude pozdě. Řešit se to musí už v případě prvních náznaků že složky EU (nebo jiné) vůbec pomyslely na něco podobného.

Děkuji za článek, ale ke klidu čas opravdu není, tedy přehnaná hysterie uškodit nemůže.

1 0
možnosti

Bohužel si myslím, že představa sluníčkového světa, ve kterém stačí zakázat všechny zbraně, ve společnosti výrazně převažuje, tudíž poptávka po takovýchto zákonech tu bude stále.

0 0
možnosti
Foto

Já bych k tomu jen dodal, že eCall byl taky jen formou zvážení komise, který najednou pro blaho všech byl přijat a bylo spácháno dobro nejvyšší. Dál už je jen otevřený prostor pro dopilování metodou salámové  k tomu, co je pro obyvatele EU to nejlepší. Tedy rozhodně nepodceňovat i byť jsou to fámy, protože velmi často předcházejí skutečným záměrům, což v tomto případě opravdu může být v konečném důsledku úplný zákaz všech prostředků obrany, tak, jak se šušká že jedna paní povídala.

4 0
možnosti
Foto

I68v48o 40C18i34l23i20c47h

21. 5. 2014 22:05

Davide, dobrý, ale moje zkušenost mi říká: Jakmile úředník začne něco řešit, dopadne to hůř, než si dokáži představit v těch nejhorších snech. A pro úředníky EU to platí dvojnásob.

6 0
možnosti

Kdyby evropsti volici nebyli ovce tak by I toto "koketovani" se zakazem stalo ty co to delaji volebni preference a jejich koryta. V Kanade se Liberals a NDP (Non-Democratic Party) snazili zavest registraci non-restricted guns (tj. dlouhe neautomaticke zbrane) a stalo je to vladni mista ...

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS