Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VaclavBau

10. 8. 2012 14:37
přál bych si

aby novináři přistupovali ke každému tématu jako vy. To je ale asi jen ve hvězdách. Každopádně karmaR^

3 0
možnosti

bukkaker

10. 8. 2012 10:45
Jak říkal Ivánek...

...m rd.k_y mediální !!

1 0
možnosti

troublemaker cz

10. 8. 2012 9:37
Karma a

R^R^R^.

1 0
možnosti

jamijam

10. 8. 2012 8:30
Milovníci střelby a zbraní tvrdí:

Nezakazovat zbraně, protože kdo chce, ten si ji je sežene!  Není to tak úplně pravda. To shánění jim to zkomplikuje. Výsledek pak je, že někdo si je sežene, ale někdo taky ne a to je podstatné!

Podle stejné logiky by platilo:

Nezakazovat drogy, protože kdo chce, ten si ji je sežene! Nezakazovat jízdu vlevo, protože kdo chce, ten vlevo jede!

Zrušit zákony, kdo chce, ten je stejně obejde! atd. atd. atd.

Je tedy smyslem totální anarchie? Posuďte sami!!

0 0
možnosti

koutlosh

10. 8. 2012 8:54
Re: Milovníci střelby a zbraní tvrdí:

Co to mlejete, člověče? Logiku na hlavu postavit vám stydno není? Shánění jim to zkomplikuje, ale je otázka jak moc, zločinec totiž nemá jinou než nelegální cestu ke zbrani stejně povolenou, neb ZP získat nemůže a i když je to možná šokující, tak lidé se ZP nejsou levným zdrojem zbraní pro černý trh. Ten má radši zbraně, které nikde neprošly procesem řádné evidence -> neexistují, jsou automatické, tedy běžnému člověku k nákupu celkem nedostupné, obdobně tak i výbušniny. A co se týče těch drog... v době kdy tráva smrdí na každém rohu a Kalousek už neví co by zdanil, upřimně jsem pro aby tohle byla další možnost.... pro státní kasu by to byla celkem injekce.

5 0
možnosti

Daniel P.

10. 8. 2012 8:09
hezky shrnuto

...ale jak vidno z diskuse, lidi to nezajímá. Buď jsou důsledně vymytí propagandou, že dobrý nevolník zbraně nevlastní, nebo je v tom ta nenávist k někomu, kdo si dovolil něco co oni si nedovolili. Já to nechápu.

Skutečnost, že se dle statistik víc lidí zadusí při pití vody, než je zastřeleno, evidentně nehraje roli. O tom, že největší hromada mrtvol jde bezkonkurenčně za dopravní nehodou nemluvě.

Mám pro vás, milí hodní pritozbraňoví aktivisti, radu - zakažte auta, zachráníte víc lidí. Ano, auto není prostředek k zabíjení, je to tak. O to víc je zajímavé, že ač není určeno k zabíjení, stejně zabíjí řádově víc než zlé zbraně. Divný, ne? :-)

4 0
možnosti

bambasmeister

10. 8. 2012 12:25
Re: hezky shrnuto

ja s vami souhlasim, jen srovanvat pocty mrtvych z dopravnich nehod a mrtych strelnou zbrani je zcela zcestne. Jaksi jste nevzal v potaz pocet aut a pocet zbrani mezi obyvateli. Aut je jednoznacne vice (lze dohledat) nez zbrani. Takze svete div se, zabitych lidi autem, nebo dusledkem dopravni nehody bude take vice ;) To je k upresneni ;)

0 0
možnosti

provarenec

10. 8. 2012 8:03
Novináři

Na tom článku je krásně vidět, jakej jsou novináři ksindl.

5 0
možnosti

petrph

10. 8. 2012 7:47
no jo

Ono kdyby někdo udělal přesnou evidenci těch mrtvých z Colorada, tak by taky mohl třeba zjistit kolik z nich už mělo nějaký záznam v rejstříku, kolik bralo drogy a podobně-a nakonec by jsme mohli dojít k názoru že se vlastně skoro nic nestalo...Takové účelové statistiky jsou samozřejmě na pytel...

1 0
možnosti

Daniel P.

10. 8. 2012 8:01
Re: no jo

Co to prosím plácáte za nesmysly?

3 0
možnosti

František Matějka

10. 8. 2012 7:36
.

R^

2 0
možnosti

.45 ACP

10. 8. 2012 6:38
Jako vždy

R^ Jenže fakta (navíc perfektně ozdrojovaná) tyhle ideologické odpůrce nezajímají - pro ně je důležitý jejich pocit "zbraně jsou špatné, ááááááno" a nějaká fakta jim ty jejich hebké pocity přece nijak narušit nemohou ...

1 0
možnosti

Daniel P.

10. 8. 2012 8:12
Re: Jako vždy

Každý praktický feudál brzy přišel na to, že musí mít ovce odzbrojené. Porušili to jen ti zlí zlí amíci, co z feudalismu utekli, a navíc si to dali do ústavy, takže s tím teď jejich feudálové, co za nimi dorazili ve chvíli, kdy už tam bylo pohodlí a prachy, horko těžko bojují, mimo jiné pomocí propagandy a haterů jako je Sarah Brady, poznamenaná neštěstím - ta nefunguje na základě rozumu, ta vede osobní citovou vendettu.

Něco jako zlé dítě mi na trojkolce přejelo morče, pomstím se všem trojkolkám - nebýt trojkolky, tak se to nestalo.

2 0
možnosti

jamijam

10. 8. 2012 6:10
Toj ste mě dost uklidnil,

těď mám jistotu, že když někoho zastřelím, tak je to vlastně v pořádku, protože je to až z 91% (váš údaj) kriminálník se záznamem v rejsříku, takže si to zaslouží...

0 0
možnosti

Daniel P.

10. 8. 2012 8:00
Re: Toj ste mě dost uklidnil,

Vy jste evidentně trochu pomalejší v chápání psaného textu. Takže po lopatě:

ta souvislost je opačně - ty statistiky ukazují, že krom velmi ojedinělých případů, že narazíte na maniaka, což se vám stane nesrovnatelně méně pravděpodobně než úmrtí následkem chřipky nebo, když už jsme u toho, smrt následkem dopravní nehody, které ve statistikách vedou, po vás bude někdo střílet jen v případě, že se zapletete se špatnými lidmi.

Pokud se nestýkáte se zločinci, tedy nekšeftujete s nimi a nespolupracujete s nimi, a nezapletete se do nějaké války gangů, spíš vás přejede tramvaj, než že by do vás někdo úmyslně (menší pravděpodobnost) či neúmyslně (větší leč stále mizivá pravděpodobnost) střelil.

6 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6065x
Autor je student kriminologie a prevence kriminality, držitel několika zbraní a sportovní střelec.

Seznam rubrik