Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M32o65n30i72k25a 19R36a65u32s

27. 8. 2013 11:37

Výborný článek, za mě karmaR^

9 0
možnosti
TK

Dobrý článek, i když možná zbytečně "tendenční" směrem k Trayvonovi. Zkuste zapracovat níže odkazovanou aktualizaci ohledně TV interview slečny Rachel Jeantel s Piersem Morganem, kde se slečna "podřekla", že Trayvon šel na Zimmermana záměrně, nadělit mu "whoop-ass", protože si kvůli Rachel myslel, že je "creepy ass-cracker". To poté, co jí po telefonu řekl, že ho sleduje nějaký úchyl, a Rachel mu řekla, že by to mohl být "rapist" a že by si měl dát pozor, protože přeci doma má malého bratříčka, a co by se asi stalo, kdyby se ten "creepy ass-cracker" dostal k nim domů. Překlad termínů nechám kvůli dukátům na ctěných spoludiskutujících.

Nešlo o rasismus, ale o homofobii. Smutné. Navíc z toho poměrně jasně plyne, kdo koho napadl.

4 0
možnosti
LN

Výborný článek. Jako ostatně vždy.

2 0
možnosti
FV

Tohle o tomto případu napsala Klára Samková:

http://img547.imageshack.us/img547/5594/gt6f.jpg 8-o;-€

.

A mimochodem, zmenšete si ten obrázek vyběleného černocha, jsou vidět jen jeho dvě třetiny.

3 0
možnosti
Foto

Autore díky za fundovaný rozbor případu. O objektivně ČT netřeba dávno hovořit.R^

11 2
možnosti
MR

taky uz jsem se o tom zminil, ale v podstate je to takhle. Nevi se jak to doopravdy bylo, teda ne na 100%, proto byl Zimmerman oprosten viny, je smesne si myslet ze 11 z 12 porotcu byli zavili rasiste. Zkratka v USA musi byt jistota, a v tomto pripade jsou jen otazky. Jestli se to stalo tak nebo onak, v tom je ten hacek.

Ale problem v tomto byl - Obama se do toho vlozil, a nevzal na vedomi soud. Coz je od presidenta dost huste. A staly se nedavno jine zlociny, kde utocnik je cerny a obet bila, a byl, alespon jeden z nich, zatim, utok rasistikcy, podlozen i tim co si jeden utocnik psal na Twitteru. A Obama cudne mlci. V tom je ten hacek, O tom jestli Zimmerman je vinen si muzeme myslet co chceme. Ale musi se to dokazat, at uz byl Trayvon jakykoliv.

6 0
možnosti
ON

O69t79t37o 96N54o88v79a69k

30. 8. 2013 19:01

Obama je hnusny rasista a zlocinec, navic rikal, ze Taylor je jako jeho syn, no to se maji v USA na co tesit, dlasi zlocinci a nadto privilegovani, pane Obama, drzte si prosim sve zlocince doma  a nepoustejte je k memu obydli

3 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6065x
Autor je student kriminologie a prevence kriminality, držitel několika zbraní a sportovní střelec.

Seznam rubrik